Alla inlägg under maj 2009

Av Mollymys - 19 maj 2009 21:57

...inte visste jag att det var livet. Ibland så är det så himla svårt att njuta av stunden. Carpe diem, ni vet. I dag var en sådan där dag som bara försvann. Inget speciellt hände. Åkte till jobbet, hem igen, till apoteket, tankade, köpte mat, kollade lite på film. Längtar till helgen.

Av Mollymys - 18 maj 2009 20:10

Här kommer en liten överdos med kattbilder som jag tog när jag höll på att städa i fredags. Sally tyckte det var jätteroligt att leka tittut bland mattorna medan Molly som är lite äldre och klokare kopplade av i gräset. Katter är så galet roliga!

Av Mollymys - 18 maj 2009 19:49

Har precis kommit in, som vanligt är det svårt att slita sig när det är så här fint väder men det började bli lite kyligt. Vi satt ute och grillade hamburgare nu i kväll och sedan planterade jag en massa små dorotea-blommor som jag fått av mamma. Helgen som gick bestod mest av jobb och kalas. I lördags fyllde nämligen min kusin 30 år! Det var mycket trevligt, kul att se alla små kusinbarnen också, dom växer och står i. Just nu är sambon är och lämnar min bil på verkstan, den har börjat låta lite knarrig och konstig i stötdämparna...det är där jag tror att det kommer ifrån i alla fall, det konstiga lätet. Så i morgon får jag köra skrutten till jobbet, men det ska nog gå bra.

Av Mollymys - 15 maj 2009 09:11

Ännu en ny dag är här...underbart väder och det verkar vara lite varmare än dom senaste dagarna. Hoppas det håller i sig över helgen för alla som är lediga. Jobbade länge igår för vi hade lite extraöppet på kvällen. Var inte hemma förrän halv tio men det gör inte så mycket eftersom jag är ledig idag. Molly är visst på bushumör, hon stryker sig mot datorn så att den nästan välter...lite svårt att skriva...såja nu har hon hoppat ner. Ska strax börja städa lite här och försöka fundera ut nåt gott vi kan äta ikväll. Ha en trevlig fredag!

Av Mollymys - 12 maj 2009 18:53

I morse när jag kom upp var det frost i gräset! Termometern visade visserligen på +2 men den sitter ju intill väggen så där är det ju varmare. Lite trist med sådana bakslag men det brukar väl alltid bli något och blommorna verkar ju inte ha tagit skada. Igår var det fullt upp, tvättade och fixade lite hemma först. Sedan åkte jag till mamma och pappa och kollade på deras nya fina utemöbler. När jag kom hem fixade jag lite mat och sen gick jag och sambon ut och la lite sten...eller inte så lite förresten. Patrik hade gjort det värsta förarbetet och grävt upp den gamla trasiga och sneda kantstenen så det var i princip bara att placera ut naturstenen. Svärfar har ett hemligt ställe där man kan plocka hur mycket som helst! Så här blev det.

Av Mollymys - 10 maj 2009 10:54

Idag är det ännu finare väder än igår, blåser inte så mycket och det är strålande sol så det får nog bli en utedag idag med. Framåt eftermiddagen igår blev himlen alldeles svart och det såg ut som att det skulle komma världens regnskur så vi skyndade oss att slänga ut lite gräsfrön på några fläckar som behövde sås i, det var bara det att det kom inte en droppe regn och idag har fåglarna kalas på fröna...typiskt, men dom ska ju också ha mat som storebror sa. I alla fall, när jag kom in igår så hittade jag en katt som hade passat på att ta sig friheter :)

Av Mollymys - 9 maj 2009 10:24

Nu har jag precis ätit en god frukost med frallor och te. Det verkar som att det kan bli fint väder idag även om det blåser en del. Ska strax ge mej ut i trädgården men först blir det nog en tur till plantskolan för vi behöver lite jord och täckbark. Ska ge pelargoniorna lite ny jord för det har jag inte hunnit med än, men det är ju bättre sent än aldrig. Annars inga speciella planer för dagen, får se vad som händer...

Av Mollymys - 8 maj 2009 20:46

Idag hade jag lååång sovmorgon. Skulle egentligen varit ledig men hade hoppat in extra och började inte förrän kl 12! Riktigt skönt att ha tid att sitta lugnt och äta frukost även om det var jobbedag. I helgen är jag ledig, hoppas på fint väder så att man kan vara ute och greja lite...gräset behöver verkligen klippas. För att inte ha sett gödning på flera år växer det otroligt snabbt. Sedan skulle det vara kul att börja riva vårt gamla uterum (även kallat Soveto för att det påminner en hel del om ett kåkstads-skjul) så att vi kan börja bygga en ny altan så småningom. Vi får se vad som hinns med och hur mycket sambon orkar, han är fortfarande lite matt efter magsjukan. Nu ska jag återgå till tv-soffan och hockey-VM...(nä, det är inte jag som har valt kanal ikväll :)

Ovido - Quiz & Flashcards