Alla inlägg under januari 2009

Av Mollymys - 8 januari 2009 22:07

Då har man jobbat två dagar så i morgon är det dags att va ledig igen, skulle kunna vänja mig vid det här arbetstempot :) Haren smakade förresten bra, man får bara försöka låta bli att tänka på det söta lilla djur den en gång var. Nu ska jag spela dagens matcher på Vetgirig (kul frågesport på nätet för alla som gillar att gnugga geniknölarna, lägger in en länk). Ha det!

Av Mollymys - 6 januari 2009 17:48

Ska snart till svärföräldrarna och äta hare, får se hur det smakar. Dom säger att det är väldigt speciellt. Annars har vi mest kollat på film idag, "Big fish" och "Nights in Rodanthe". Dom var helt ok, fast inga nya favoriter. Och så har jag gjort klart ett par lovikkavantar som jag började på för flera år sedan, kan komma till användning om kylan fortsätter!

Av Mollymys - 5 januari 2009 17:54

Idag blev det städning, behövde få bort lite barr. Sedan gick vi ut i solen en sväng (man behöver D-vitaminer som mamma säger), det var bitande kallt men jättefint. Rimfrost överallt. Vi gick förbi en hage med en häst. "Nordsvensk", sa Patrik och matade den med lite fruset gräs. Den var så fin, en riktig bjällerklang-häst. Nu ska vi ha en myskväll framför tv:n.

Av Mollymys - 4 januari 2009 20:57

Idag var det barndop. Kompisarnas lille Filip döptes. Vi gav honom en sagobok med Bröderna Grimms sagor. Vid lite närmare bläddring i den visade det sig att den innehöll ganska läskiga bilder och en saga som hette "Djävulen som fadder". Kanske ingen bra dopgåva...nåja, när han är tjugo kan han säkert läsa den utan att bli rädd.

Av Mollymys - 3 januari 2009 19:22

Nu ska bara resten av källaren få sig en välbehövlig omgång! Fördelen med att flytta in i ett ruckel (förlåt Patrik) är att inga ingrepp man gör blir till det sämre :) Fast det är nog inte så illa som det ser ut, lite färg gör underverk! Och vi älskar faktiskt vårt lilla kråkslott.

Av Mollymys - 3 januari 2009 19:15

Vår tvättstuga börjar bli klar!! Återstår lite inredning och så skulle jag vilja måla nån dekor på väggen, vet inte riktigt vad bara. Några förslag kanske? Vår gamla rosa köksmatta, av vissa (sambon) kallad "grisen", har fått komma till heders igen.

Av Mollymys - 1 januari 2009 19:30

Så var det ett nytt år, med nya förväntningar och förhoppningar. Känns som att det bara var ett par månader sedan man satt här framför tv:n och kollade på Ivanhoe. Årets första dag har varit otroligt fin, strålande sol och klar och kall luft. Har inte ens haft huvudvärk efter gårdagens festligheter! Hoppas det är ett gott tecken...Här är en bild från när vi var ute och körde en sommarkväll förra året, visst är det fint i min hembygd!

Ovido - Quiz & Flashcards