Alla inlägg under februari 2009

Av Mollymys - 10 februari 2009 18:54

Då var det redan tisdag, i morgon är det lillelördag och sen är det snart helg igen :) Idag fick jag köra med Patriks bil till jobbet för han skulle tvätta min på hemvägen. Den är lite skruttig men den går som en klocka så det gick bra, och i morgon får jag köra och stajla med en rentvättad blå pärla. Det ska bli kul för jag brukar normalt sett ha den skitigaste bilen på jobbet, men så är jag också en av dom som kör längst varje dag (vi skyller åtminstone på det, det kan också bero på att tvätta bilen är bland det tråkigaste som finns). Nu har vi precis klämt i oss lite spagetti med pastasås, kisarna ligger och sover i varsitt hörn och jag ska börja på en ny bok; "Påven Johanna"...ska vara riktigt bra har jag hört.

Av Mollymys - 8 februari 2009 13:22

Har sett att många lägger in klipp från Youtube på sina bloggar så jag tänkte testa hur det funkar. En favoritartist med en favoritlåt kommer förhoppningsvis här.

Av Mollymys - 8 februari 2009 12:15

Igår var det som sagt kalas hos syrran, kul att träffa släkten och syskonbarnen och söta vovven Frostiz. Som vanligt fick vi supergod mat och dryck och kvällen flög förbi. Kom hem ganska sent så idag sov vi läääänge. Nu har sambon gett sig iväg på tipspromenad och jag har precis varit ute en runda i trädgården, matat fåglarna och tagit lite bilder. Även om nattens snöfall smälter bort i en rasande fart så gör snödropparna lite mer skäl för namnet idag, salvian och oreganon biter ihop och längtar efter våren...precis som jag.

Av Mollymys - 7 februari 2009 17:09

Idag har vi faktiskt fixat till den där klädkammaren som jag drömde om igår. Vi satte upp en klädstång och skruvade ihop lite hyllor bara, sen var det klart! Lätt som en plätt för en gångs skull. Nu bär det strax av till Falkenberg för att fira Syster Ysters födelsedag.

Av Mollymys - 6 februari 2009 12:04

I min städiver började jag röja i vårt städskåp/soprum. Det har sett ut som "kom och hjälp mig" sedan vi renoverade köket för ett år sen, allt som man inte visste var man skulle göra av åkte in där. Drömmen är att det ska bli en välbehövlig klädkammare där i stället...men det känns rätt långt borta. Varför sparar man 10.000 plastpåsar? Nä, bäst jag skyndar mig att fortsätta annars kommer inte sambon in genom dörren när han kommer hem.

Av Mollymys - 6 februari 2009 10:51

Så var det äntligen fredag igen! Var så trött igår när jag kom hem så jag orkade inte skriva nåt och idag sov jag länge, ända till nio. Det var så skönt! Nu är frukosten avklarad så nu ska jag försöka röja lite här hemma innan det är dags att bege sig till tandläkaren. Sen blir det fika hos en kompis och ikväll ska vi göra världens godaste tomat och baconpaj. Och vem vet, det kanske blir en flaska vin till pajen för Patrik har äntligen vunnit på vinlotteriet på sitt jobb och vi har åtta flaskor att vänta! Några bilder på sötekisarna kommer här.

Av Mollymys - 4 februari 2009 21:01

Idag blir det min egen variant på Rix Morronzoo:s "Hissa och dissa". Jag börjar med dissningen. Jag har bara en dag kvar att jobba den här veckan, och det är ju skönt med en kortvecka. Enda smolket i glädjebägaren är att jag ska till tandläkaren på fredag. Jag ska laga ett hål. Bedövning får jag så själva borrandet är inte så farligt. Värre är det med den där läskiga vita sug-grejen, den som ser ut som en snurra, vet inte vad den kallas men det gör ju så ont när den sitter där och skaver. Och ingenting kan man göra när man ligger där med munnen full av grejer. Borde det inte gå och uppfinna nåt smartare och skönare? Den vill jag verkligen dissa!


Nu till hissningen som är apelsiner! Finns det nån godare frukt? Jag tror inte det, inte så här års i alla fall. Söta och saftiga ska dom vara. Det finns en Super 8 film med mig när jag är ungefär ett år. Där sitter jag och sölar i mig apelsin med hela ansiktet, så jag har nog alltid gillat dom. Så nu ska jag gå och kolla på Efterlyst och till det tar jag självklart en apelsin!

Av Mollymys - 3 februari 2009 21:09

Då var det kväll igen. Jag har jobbat sent och i morgon börjar jag tidigt så jag ska nog snart gå och lägga mig. Vi spelade Yatzy nyss, fick storstryk som vanligt. Tur att man inte är en dålig förlorare

Ovido - Quiz & Flashcards