Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Mollymys - 29 mars 2009 20:58

...har vi varit hos morbror Olle och moster Lena (tack för dom supergoda våfflorna!) och hämtat en vävstol som jag ska låna! Här är den på plats, inte helt färdigmonterad men man kan se ungefär hur den kommer att se ut. Det verkar vara ett helt företag att sätta upp en väv men med god vilja och hjälp av mamma ska det nog gå. Annars får jag väl gå en kurs :) Trasmattor är det tänkt att det ska bli framöver. Fler bilder kommer efterhand som arbetet fortskrider.

Av Mollymys - 29 mars 2009 20:36

...var vi hos veterinären med vår kise Sally. Hon skulle få sin årliga vaccination mot kattpest och kattsnuva. Eftersom hon hatar att bli instängd i buren så tänkte vi att vi skulle prova ha henne lös på ditvägen (Patrik körde och jag höll koll på katten). Det hjälpte inte så mycket, hon skrek i högan sky hela vägen. Väl framme sa hon inte ett knyst och den snälla veterinären sprayade in lite feromonspray i buren för att hon skulle vara lugnare på hemvägen och det funkade faktiskt! Dom använder tydligen den sprayen för att katter ska känna sig lite mer hemma när dom måste övernatta på sjukhuset.


När vi ändå var hos veterinären passade vi på att fråga om Molly som har fått svårt att hoppa och går lite "stabbigt", hon trodde att det kunde vara artros så vi fick medicin på prov som hon ska ta i två veckor för att se om det blir bättre...hoppas det. Här sitter Molly och väntar på att någon ska lyfta upp henne så att hon kan dricka direkt ur kranen (bortskämd? Inte så farligt...hehe). På bilden nedanför har Sally en rendez-vous i äppelträdet med sin beundrare "Den Gråe".

Ovido - Quiz & Flashcards